keskiviikko 17. elokuuta 2011

Vajaa 2 viikkoa kokeeseen!

Treeniaika se vaan vähenee ennen koetta, mutta onneksi ollaan sentään edettykin. Ruutu alkaa pikkuhiljaa sujua ja tunnari paranee koko ajan. Ongelmana viime treeneissä on ollut pitkästä aikaa taas kova ääntely :( Olen nyt kieltänyt siitä vaikka päätinkin että mölytköön kun kokeessa tuskin on taas niin korkeassa vireessä että mölyäisi ainakaan yhtä paljon. Piippausta tulee nyt sivuilletuloissa, noudoille lähdettäessä, kaikissa odotustilanteissa ja jopa seuruussa. Pitäisi varmaan panostaa enemmän leikkimiseen ja kierrosten purkamiseen ennen treeniä.
Tunnareille menossa piippaa selkeästi epävarmuuttaan. Ollaan tehty paljon tunnaria sisällä ja myös ulkona mutta edelleen se tuntuu epävarmalta. Jiro onnistuu lähestulkoon joka kerta mutta silti. En ymmärrä, onko se vaan sen mielestä jotenkin kauheen vaikea? Nyt Jiro on kuitenkin alkanut jo laukata kapuloille, eli epävarmuus ei näy enää vauhdissa. Jatkan treeniä sisällä päivittäin, josko se alkaisi siitä parantua. Nyt hoksasin että sekin voisi auttaa että tekisin vain yhden toiston kerrallaan, eikä useata peräkkäin. Sehän saattaa tehdä Jirolle fiiliksen ettei onnistunut vieläkään kun aina otetaan uusiksi. Tässäpä hyvä treenimuutos!
Ruutua ollaan tehty ainoastaan kaukaa bongauksilla ja nyt Jiro jopa hoksaa kun sanon edessä ja katsoo suoraan eteenpäin :) Laitoin treeneissä pari kertaa kissanruokaa kosketusalustalle ruutuun ja näytin sen Jirolle ja suoraan lähetin ruutuun. Jopa tuli koiran ruutuun menoon vauhtia! Sitten tein niin että laitettiin kissanruoka yhdessä, tehtiin seuruuta ja jotain muuta pientä ja sitten ruutuun lähetys. Vielä se muisti ja paineli sinne täysiä! Viime treeneissä tein niin että laitoin makkaraa kosketusalustalle ja lähetin ruutuun. Sinne se paineli täysillä. Sitten tein hetken päästä niin että lähetin ruutuun pelkällä kosketusalustalla. Lähti silti täysiä ja annoin käskyn seis ja vapautin niin että sai juosta leluun kiinni. Näitä tehtiin pari ja viimeisellä kerralla laitoin taas supernamit alustalle jotta se jäisi ruudusta mieleen. Tämä näyttäisi toistaiseksi ainakin toimivan. Loppupätkää ollaan tehty nyt myös ja komensin jo seuruupätkällä löyhyämisestä. Eli seuruulle pitää tulla hyvään kontaktiin ja siinä myös pysytään. Tämän pitäisi kyllä onnistua.
Liikkeestä istuminen onnistuu jo ilman mitään vartaloapuja, metallissa ei pitäisi olla ongelmaa ja hyppynoutokin on onnistunut hyvin.
Seuruussa olen tarkkaillut nyt perusasentoja koska ne on tupanneet olemaan vinoja. Johtuu kenties hieman edistämisestä johon täytyy kyllä alkaa puuttua. Olen palkannut ainoastaan suorista pysähdyksistä ja jos ei ole suorassa, muistuttanut siitä ja korjannut. Olen tehnyt myös ihan nami kädessä jotta tulisi suoraan. Käännöksiä ollaan treenattu edelleen sisällä ja myös ulkona. Vasemmalle käännökset sujuu jo huomattavasti paremmin. Yhden ja kahden askeleen seuruut ja käännökset paikallaan on aika hyvällä mallilla. Tulee niitä vinoja perusasentoja mutta niitä vaan kitketään samanlailla kuin seuruissa. Melkosta ääntelyä esiintyy myös näitä treenatessa, eli enemmän palkkaa vaan :)
Kyllä se tästä, huomenna treenataan Katin kanssa ja ensi maanantaina mennään Hannan treeneihin pitkästä aikaa! Siitä onkin vielä muutama päivä aikaa korjailla tilannetta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti